Contact

R.K. Basisschool
Willibrordus


directeur: J. Launspach
G.S. v Ruwiellaan 1
3621 XD Breukelen

tel. 0346-261832
mail ons

TSO Het Twaalf Uurtje

Het overblijven wordt geregeld door TSO Het Twaalf Uurtje. De coördinator van deze TSO is Anouk Schreurs, zij draagt zorg voor de kinderen, de overblijfkrachten en de financiële administratie. ook is zij voor u als ouder bereikbaar wanneer er vragen of opmerkingen zijn.

Doelstelling

Belangrijk is dat de sfeer tijdens het lunchen prettig is, zodat de kinderen zich veilig voelen en zich gedragen met respect voor elkaar en hun omgeving. Tijdens het eten blijven de kinderen rustig zitten. De kinderen krijgen voldoende tijd om te lunchen en nemen hun eigen eten en drinken van thuis mee. Hierbij heeft gezond eten de voorkeur, snoepjes horen bij ons niet in de broodtrommel thuis. Ze worden gestimuleerd maar niet gedwongen om te eten en drinken. De regel bij kleuters is dat het drinken helemaal op moet en minimaal één boterham. natuurlijk zullen wij proberen te stimuleren om ze meer te laten eten. Naast de lunch krijgen kinderen ook voldoende gelegenheid om te spelen. Wij bieden hen keuzemogelijkheden maar laten hen zoveel mogelijk buiten spelen zodat ze even een frisse neus kunnen halen. Bij slecht weer blijven de kinderen binnen. Ze doen dan een spelletje, spelen met lego of blokken, gaan op de computer of kleuren en tekenen.

Taken van de overblijfkrachten

De overblijfkrachten zien erop toe dat de lunch rustig verloopt en houden toezicht op de spelende kinderen. Daarnaast verzorgen ze de voorbereiding en het onderhoud van de overblijfruimten. De overblijfkrachten ontvangen een vergoeding per overblijfmoment.

De kosten van het overblijven

De kosten van het overblijven voor het schooljaar 2017-2018 zijn €2,30 per kind/ per keer.
Wanneer uw kind overblijft, wordt dit op school geregistreerd. Na een periode van 4 weken ontvangt u thuis een factuur met daarop vermeld welke data uw kind is overgebleven en de daarbij horende prijs. Wanneer u meer kinderen bij ons laat overblijven, vindt u dat terug op dezelfde factuur. In de week daarna zal het bedrag per automatische incasso van uw rekening worden afgeschreven. Wij vragen hier eerst toestemming voor middels het matigingsformulier.

Voor het aanmelden van uw kind bij TSO Het Twaalf Uurtje kunt u het inschrijfformulier en het machtigingsformulier inleveren bij de leerkracht van uw kind. De leerkracht zal de formulieren overdragen aan Anouk Schreurs. Ook kunt u zelf contact opnemen met Anouk Schreurs.
Wij verzoeken u zo snel mogelijk uw kind aan te melden wanneer deze gebruik gaat maken van de overblijf.

Contact

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Anouk Schreurs. Zij is telefonisch te bereiken op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09:00 uur en 11:00 uur op het telefoonnummer 06-28 48 21 32. Ook kunt u mailen naar anouk.schreurs@casema.nl