Contact

R.K. Basisschool
Willibrordus


directeur: J. Launspach
G.S. v Ruwiellaan 1
3621 XD Breukelen

tel. 0346-261832
mail ons

Petit Petit

Wanneer uw kind naar basisschool de Willibrordus gaat en u gebruik wilt maken van  BuitenSchoolse Opvang (BSO) voor uw kind(eren), dan bieden de Willibrordus en PetitPlus u gezamenlijk een mooie kans. Vanaf 2 september opent PetitPlus een BuitenSchoolse Opvang locatie inpandig bij de Willibrordus. Door deze mooie samenwerking kan uw kind na schooltijd zo doorlopen naar de BuitenSchoolse Opvang.

 

Graag stellen wij ons aan u voor:

PetitPlus verzorgt kinderopvang op meerdere locaties in Breukelen. Voor de kinderen in de basisschool leeftijd verzorgen wij vanaf het schooljaar 2013-2014 opvang binnen basisschool de Willibrordus en basisschool de Regenboog. In het najaar starten wij met een ZwemBSO, vanaf dan kunnen kinderen hun zwemdiploma’s halen tijdens BSO-tijd. PetitPlus verzorgt ook VoorSchoolse Opvang en opvang tijdens de schoolvakanties voor uw kind(eren). Bij voldoende belangstelling biedt PetitPlus opvang tijdens roostervrije dagen aan.

Ons kinderdagverblijf voor dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar vindt u aan Heycoplaan 15.

 

PetitPlus Willibrordus:

De BSO wordt verzorgd in het gezellige toneellokaal en de aula. Op het mooie plein spelen de kinderen lekker buiten.

Op PetitPlus Willibrordus worden de jongere kinderen opgevangen. De kinderen stromen vervolgens door naar onze BSO-locatie PetitPlus Regenboog.

 

PetitPlus Regenboog:

Binnen basisschool de Regenboog maakt PetitPlus gebruik van twee groepsruimtes. De kinderen die instromen vanuit PetitPlus Willibrordus komen in de groep met oudere kinderen. Deze kinderen worden opgevangen in de prachtige, kleurrijke aula.

 

Pedagogische visie:

Vanuit onze pedagogische visie werken wij met de kinderen activiteit gericht. Aan de hand van wisselende thema’s bieden wij de kinderen ’s middags activiteiten aan waaraan zij kunnen deelnemen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de buitenschoolse opvang echt vrije tijd voor de kinderen is! De kinderen hebben dus zelf de keuzevrijheid of zij mee willen doen aan een activiteit of liever zelf of met vriendjes/vriendinnetjes gaan spelen. Wij stellen een leeftijdsspecifiek activiteiten en spelmateriaal aanbod samen. 

 

Nadere kennismaking:

Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje op onze locaties te komen nemen. Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op onze website: www.petitpetit.nl.

Mocht u naar aanleiding van de informatie nog vragen hebben, dan horen wij het graag.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0346 264226 of per e-mail: info@petitpetit.nl.

Contactpersoon: Milou van Boxel