Contact

R.K. Basisschool
Willibrordus


directeur: J. Launspach
G.S. v Ruwiellaan 1
3621 XD Breukelen

tel. 0346-261832
mail ons

Opvang nodig na school?

Voor basisschool Willibrordus verzorgt KMN Kind & Co Buitenschoolse Opvang (voor en naschoolse opvang) Uw kind kan hiervoor terecht bij BSO Knots, BSO Schepershoek en BSO Sport Breukelen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend.

Voor de jongste kinderen hebben wij BSO Knots. Deze locatie is gevestigd in het multifunctionele centrum op schepersweg 6D. Vanaf 6,5 / 7 jaar stroomt uw kind door naar BSO Schepershoek (naast de Schepershoek school) of naar BSO Sport Breukelen (bij de voetbalvereniging FC Breukelen)

Een opvangmiddag bij KMN Kind & Co sluit aan op de schooltijden. We starten samen de middag met iets te eten en te drinken. We gaan in kleine groepjes aan tafel en spreken de dag door. Daarna is het tijd voor ontspanning. Buitenschoolse opvang is de vrije tijd van het kind en moet dus vooral leuk zijn. Afhankelijk van de leeftijd en de wensen van de kinderen kunnen ze aan allerlei activiteiten meedoen, lekker buiten spelen, sporten, lezen, knutselen en nog veel meer.

De kinderen worden door de Pedagogisch Medewerkers van de BSO opgehaald van school. Kijk voor meer informatie op www.kmnkindenco.nl