Contact

R.K. Basisschool
Willibrordus


directeur: J. Launspach
G.S. v Ruwiellaan 1
3621 XD Breukelen

tel. 0346-261832
mail ons

#

8a meester Norbert en juf Linda

Eindelijk is de schoolvakantie afgelopen en eindelijk zitten we in de klas bij meester Norbert.  Meester Norbert houdt van grapjes en kan heel leuk vertellen. Juf Linda kan goed kinderen helpen. Dit schooljaar zal zo voorbij vliegen!  Verder zie je ook een mooie tijdbalk voor de geschiedenislessen. Dit jaar heb je dat uit een nieuw boek met een introductiefilmpje erbij. Dat wordt vast erg interessant. Met aardrijkskunde en biologie starten we ook in nieuwe boeken. De eerste onderwerpen hierbij zijn landbouw en de verschillen en overeenkomsten tussen verschillende dieren.
In groep 8 wordt veel aandacht besteed aan het verantwoordelijkheidsgevoel. Dit is toch het laatste jaar op de basisschool. Gelukkig zal je wel geholpen worden als je hierom vraagt.
We gaan er een leuk laatste jaar van maken!

8b juf Brigitt

Eindelijk is de schoolvakantie afgelopen en we in de klas bij juf Brigitt. Juf Brigitt kan heel goed les geven en zorgt ervoor dat je alle vakken zo goed doet als je kan. Dat is wel erg fijn in je laatste schooljaar op de Willibrordus.  Wanneer je rondkijkt in de klas zie je dat de juf graag wil dat het schooljaar direct start. Het huiswerk staat al ingepland! Ook hangt er een mooie tijdbalk voor de geschiedenislessen. Dit jaar heb je dat uit een nieuw boek met een introductiefilmpje erbij. Dat wordt vast erg interessant. Met aardrijkskunde en biologie starten we ook in nieuwe boeken. De eerste onderwerpen hierbij zijn landbouw en de verschillen en overeenkomsten tussen verschillende dieren.  In groep 8 wordt veel aandacht besteed aan het verantwoordelijkheidsgevoel. Dit is toch het laatste jaar op de basisschool. Gelukkig zal je wel geholpen worden als je hierom vraagt.
We gaan er een leuk laatste jaar van maken!

povo ouderbrochure