Contact

R.K. Basisschool
Willibrordus


directeur: J. Launspach
G.S. v Ruwiellaan 1
3621 XD Breukelen

tel. 0346-261832
mail ons

7a juf Karin Kolijn en juf Roos

Spannend een nieuw schooljaar! Als je de klas binnenloopt weet je al dat je dit
jaar veel gaat leren. Er hangen heel veel spellingregels en posters over rekenen. Natuurlijk heb je ook al gehoord over het verkeersexamen dat dit jaar zal plaatsvinden en de richtingsgesprekken. Natuurlijk zal dit allemaal goed verlopen want de meester en juf gaan hierbij goed helpen.
Juf Karin kennen we nog van bij de kleuters. Zij kan zo gezellig met je kletsen. Je ziet aan haar gezicht wat ze denkt, dat is wel fijn. Hopelijk lacht ze het hele jaar naar je.
Dit jaar gaan we beginnen met nieuwe boeken bij geschiedenis, aardrijkskunde en biologie. Er hangt ook een enorme tijdbalk in de klas. Dat wordt vast interessant! Met taal en spelling gaan we lekker door met de methode Staal. Gelukkig eerst herhalen en dan weer verder want dat was vorig jaar best lastig allemaal. Met rekenen gaan we ook eerst wat herhalen maar daarna gaan we snel door met breuken, procenten, kommagetallen… dat wordt een echte uitdaging! Wat ook leuk is, de kinderen uit 7a zorgen voor de konijnen in de binnentuin. Deze beestjes zijn helemaal afhankelijk van de goede zorgen van de kinderen. Dit wordt vast een heel leuk schooljaar!

7b juf Karin Ellenbroek en juf Roos

Spannend een nieuw schooljaar! Als je de klas binnenloopt weet je al dat je dit jaar veel gaat leren. Er hangen heel veel spellingregels en posters over rekenen. Natuurlijk heb je ook al gehoord over het verkeersexamen dat dit jaar zal plaatsvinden en de richtingsgesprekken. Natuurlijk zal dit allemaal goed verlopen want de juffen gaan hierbij goed helpen.
Juf Karin Ellenbroek is goed gehumeurd, altijd vriendelijk en luisteren naar haar gaat automatisch. Juf Roos houdt van grapjes en kan heel goed uitleggen. Ook als er ruzie is, kunnen beide juffen goed helpen.
Dit jaar gaan we beginnen met nieuwe boeken bij geschiedenis, aardrijkskunde n biologie. Er hangt ook een enorme tijdbalk in de klas. Dat wordt vast interessant! Met taal en spelling gaan we lekker door met de methode Staal. Gelukkig eerst herhalen en dan weer verder want dat was vorig jaar best lastig allemaal.
Met rekenen gaan we ook eerst wat herhalen maar daarna gaan we snel door met breuken, procenten, kommagetallen… dat wordt een echte uitdaging!
De juffen hebben wel een spannende inrichting gekozen. Zij hebben het sleutelrekje boven de prullenmand gehangen. Komt er een weddenschap wie als eerst zijn sleutels mag zoeken tussen het afval?
Dit wordt vast een heel leuk schooljaar!