Contact

R.K. Basisschool
Willibrordus


directeur: J. Launspach
G.S. v Ruwiellaan 1
3621 XD Breukelen

tel. 0346-261832
mail ons

3a juf Panagiota

Wat spannend, we zitten in groep 3! We gaan nu leren lezen en rekenen. De klas ziet er heel erg anders uit dan bij groep 1-2. Gelukkig heeft de juf wel erg haar best gedaan om het gezellig te maken. Wij hebben juf Panagiota, het lijkt wel een juf uit een sprookjesfilm met haar grote ogen. Ze zal vast heel lief zijn. Het lange buitenspelen gaan we wel missen en we mogen nog niet van de glijpaal. We mogen nu wel op het grote schoolplein, we kunnen nu voetballen en tafelen of lekker koppeltjeduikelen.

Van groep 1-2 naar groep 3 is best een grote overgang. In het begin van het schooljaar gaan we een boek lezen over Rik en de insluiper in groep 3. Eens kijken hoeveel woordjes met de ‘r’ we kunnen vinden. De kinderen hebben al veel zin in lezen. Met rekenen gaat het eerst over tellen in combinatie met spelletjes. Wat ook erg spannend is, is dat er voorin de klas een grote steen ligt. Deze is heel mooi geverfd en er staat held op. Deze kun je verdienen als je heel goed je best doet. Dan mag het op je tafel liggen.

Dit wordt vast een heel fijn schooljaar!

3b juf Mariska

Wat spannend, we zitten in groep 3! We gaan nu leren lezen en rekenen. De klas ziet er heel erg anders uit dan bij groep 1-2. Gelukkig heeft de juf wel erg haar best gedaan om het gezellig te maken. Wij hebben juf Mariska, het lijkt wel alsof ze altijd blij is. Dat is leuk!

Het lange buitenspelen gaan we wel missen en we mogen nog niet van de glijpaal. We mogen nu wel op het grote schoolplein, we kunnen nu voetballen en tafelen of lekker koppeltjeduikelen. Van groep 1-2 naar groep 3 is best een grote overgang. In het begin van het schooljaar gaan we een boek lezen over Rik en de insluiper in groep 3. Eens kijken hoeveel woordjes met de ‘r’ we kunnen vinden. De kinderen hebben al veel zin in lezen. Met rekenen gaat het eerst over tellen in combinatie met spelletjes.

Dit wordt vast een heel fijn schooljaar!